Handelsvilkår

§ 1 Easyfootball drives af Corella Tickets AB (VAT.no: SE556907-169801) og er en virksomhed, der formidler adgangsbilletter (fodboldbilletter) til events (fodboldkampe) rundt om i verden. Dette indebærer, at prisen, som er trykt på billetten, kan variere fra det, som kunden betaler her på Easyfootball. Vi er altså ingen repræsentant for stadionet og er dermed ikke ansvarlige for eventets gennemførelse, præsentation, kvalitet eller indhold.

§ 2 Det er kundens opgave at kontrollere, om den modtagne vare stemmer overens med det bestilte produkt, samt at holde øje med en eventuel aflysning eller ændringer af dato. Ved aflysning eller datoændring hæfter Easyfootball ikke for refundering af billetten, og kunden bedes selv kontakte stadion/arrangør. Ved tilbagebetaling fra stadion/arrangør refunderes den pris, der er trykt på billetten, dog ikke service- og distributionsgebyrer.

§ 3 Købte billetter refunderes ikke af Easyfootball. Kunden er bundet af købet, og almindelig fortrydelsesret gælder ikke.

§ 4 De billetter, som kunden køber hos Easyfootball, gælder altid til den købte kamp. Dette indebærer, at de købte billetter gælder til kampdato og sted, og at der ingen fortrydelsesret gælder ved ændret kampdato.

§ 5 Bestilte billetter leveres til kundens indkvarteringsadresse i det pågældende land, hvor kampen spilles.

§ 6 Easyfootball garanterer sammenhængende siddepladser for op til 3 personer. Ved køb af flere billetter kan fordelingen blive anderledes. Dog garanterer vi, at ingen kommer til at sidde alene.

§ 7 For at handle gennem Easyfootball skal man være 18 år gammel eller have en værges godkendelse.

§ 8 Ved fakturabestilling angives en forfaldsdato på fakturaen (15 dage efter faktureringen). Hele beløbet skal dog være betalt, inden kampen finder sted. Easyfootball anvender Payson, hvilket indebærer, at når kunden har afkrydset boksen med ”køb af fodboldbilletter” via faktura, er vedkommende bundet af købet.

§ 9 Alle personoplysninger behandles i overensstemmelse med Persondataloven, og én gang pr. kalenderår har man via en skriftlig anmodning ret til at få oplyst, hvilke oplysninger der er lagret om en selv, og hvordan disse anvendes. Gennemlæs venligst denne politik med omhu.

§ 10 Kundens personoplysninger videregives ikke til en tredjepart.

§ 11 Alle priser på Easyfootball er inkl. moms.

§ 12 Easyfootball tager forbehold for eventuelle trykfejl samt tekniske problemer, som kan opstå på hjemmesiden. Det er vigtigt, at kunden har læst og godkendt Easyfootballs handelsvilkår, før der foretages et køb.