Dine personoplysninger

Dine personoplysninger

Denne persondatapolitik redegør for, hvilken type personoplysninger som Easyfootball (Corella TicketsAB) Sverige og koncernen, nedenfor betegnet som vi eller Easyfootball (Corella Tickets AB), indsamler online og offline, og hvordan vi anvender denne information. Læs venligst denne politik med omhu.

Vi indsamler information om dig:

  • Når du opretter en konto
  • Når du køber billetter
  • Når du sender os e-mails eller ringer til os

Vi indsamler ligeledes personoplysninger fra de billetkontorer, vi selv driver eller på anden måde håndterer, samt når du anvender vores hjemmeside og vores sociale medier.

Vi anvender denne og anden information for at kunne tilbyde dig en bedre service, markedsføring og support – til såvel dig som andre kunder (bl.a. ved at analysere din information og dermed give dig en personligt tilpasset service).

Når du eksempelvis køber billetter eller ringer til os, kan vi bede om samtykke til at anvende dine informationer til et særskilt formål. Dine valgmuligheder i forhold til, hvordan vi anvender dine informationer, finder du her.

Easyfootball (Corella Tickets AB) er personoplysningsansvarlig (dvs. har ansvaret for administrationen af dine personoplysninger), hvilket angår al information, som Easyfootball (Corella Tickets AB) indsamler og modtager, når du anvender vores tjenester.

Easyfootball (Corella Tickets AB) er bundet af og anvender din information i henhold til Persondataloven.

Cookies

Ligesom mange andre online virksomheder anvender vi cookies (dvs. små tekstfiler, som via vores hjemmeside lagres på din computer) og sporingsværktøjer. Ønsker du mere information om cookies på denne hjemmeside, og hvordan du deaktiverer cookies, bedes du klikke her.

Vi indhenter oplysninger om dig på forskellig vis:

  • Direkte fra dig som kunde. Det gælder eksempelvis, hvis du registrerer dig i forbindelse med et kampagnetilbud, opretter en konto, deltager i en konkurrence eller køber billetter, skriver en kommentar på hjemmesiden, stiller et spørgsmål, skriver e-mails eller tager kontakt til Easyfootballs (Corella Tickets AB) kundeservice.
  • Når du anvender vores hjemmeside. Du kan anvende vores hjemmesider via en computer, telefon, tablet eller anden enhed. Vi anvender sporingsværktøjer som browser cookies og web beacons på vores hjemmeside for at indsamle information om din adfærd. Hvis du vil vide mere om dette, bedes du gennemlæse vores politik angående cookies.
  • Fra en tredjepart. Det sker eksempelvis, hvis du vælger at anvende et socialt medie, som er integreret med vores hjemmeside. Denne tredjeparts sociale medie giver os visse informationer om dig som bruger. Informationen kan omfatte dit navn og din e-mailadresse. Dine aktiviteter på vores hjemmeside kan lægges på det sociale medies platform. Mere information om tredjeparter, og hvorfra vi modtager information, kan du finde her.

Information om dig, som vi kan lagre i systemet

Vi anvender følgende information til de formål, der beskrives i vores politik vedrørende personoplysninger.

Dine kontakt- og kontoinformationer. Vi gemmer de kontaktinformationer, som du stiller til rådighed (herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, postnummer, sprog) i forbindelse med køb af billetter eller deltagelse i konkurrencer eller kampagner.