FAQ

Hvordan leveres billetterne?
Billetterne leveres til dit hotel. Når du har købt billetterne, modtager du en ordrebekræftelse i din indbakke, hvor vi spørger ind til dette. Vi beder dig om at fremsende disse oplysninger senest 7 dage inden spilledatoen. Hvis du ikke bor på hotel, kan du hente billetterne i byen, hvor kampen spilles. Vi vil efterfølgende meddele dig den eksakte adresse.

Hvordan meddeler jeg, hvor jeg er indkvarteret?
Når du har købt billetterne, modtager du en ordrebekræftelse i din indbakke, hvor vi spørger ind til dette. Vi beder dig om at fremsende disse oplysninger senest 7 dage inden spilledatoen. Hvis du ikke bor på hotel, kan du hente billetterne i byen, hvor kampen spilles. Vi vil efterfølgende meddele dig den eksakte adresse.

Kan jeg få leveret billetterne til min bopæl?
Nej, det går desværre ikke, da billetterne ellers ikke kan trykkes i tide. Billetterne leveres dertil, hvor du er indkvarteret. Når du har købt billetterne, modtager du en ordrebekræftelse i din indbakke, hvor vi spørger ind til dette. Vi beder dig om at fremsende disse oplysninger senest 7 dage inden spilledatoen. Hvis du ikke bor på hotel, kan du hente billetterne i byen, hvor kampen spilles. Vi vil efterfølgende meddele dig den eksakte adresse.

Ved I, hvor vi kommer til at sidde?
Nej, vi ved ikke præcist, hvor I kommer til at sidde – udover at I bliver placeret i den ønskede sektion. Når I henter billetterne, får I oplyst de eksakte pladser.

Jeg vil gerne købe billet, men ved ikke hvor jeg kommer til at sidde?
Du kommer til at sidde i den sektion, du køber billet til.

Hvordan fungerer køb og levering af billetter?
Du går ind på vores hjemmeside og finder det rigtige hold og den rigtige kamp. Derefter beslutter du, i hvilken sektion af stadion du gerne vil sidde og trykker på køb-knappen. Når du har købt billetterne, modtager du en ordrebekræftelse i din indbakke, hvor vi spørger ind til dette. Vi beder dig om at fremsende disse oplysninger senest 7 dage inden spilledatoen. Hvis du ikke bor på hotel, kan du hente billetterne i byen, hvor kampen spilles. Vi vil efterfølgende meddele dig den eksakte adresse.

Kan jeg få 7 sammenhængende billetter?
Vi kan kun garantere, at ingen kommer til at sidde alene. Hvis I vil sidde 7 personer ved siden af hinanden, kan vi selvfølgelig medtage det som et ønske, men vi kan ikke garantere 7 sammenhængende pladser.

Jeg skal ikke bo på hotel, hvordan modtager jeg billetterne?
Hvis du ikke bor på hotel, kan du hente billetterne i byen, hvor kampen spilles. Vi vil efterfølgende meddele dig, hvor billetterne kan hentes.

Kan jeg tilføje billetter til en eksisterende ordre?
Ja, det kan sagtens lade sig gøre. Det bedste er at kontakte vores kundeservice på tlf. +45 36 99 71 77 eller e-mailadressen info@easyfootball.se. Så hjælper vi dig.

Hvorfor har billetterne forskellige priser?
Billetterne har forskellige priser, da der er tale om forskellige kategorier. Som grundregel er billetten bedre, jo dyrere den er. Anvend stadionoversigten for at vælge sektion.